top of page

Algemene orthodontie en esthetische orthodontie in Sint-Niklaas

Orthodontische behandelingen

Bij Orthodontische Praktijk Verbeke Anne Marie in Sint-Niklaas kunnen zowel kinderen en jongeren als volwassenen uitsluitend terecht voor algemene en esthetische orthodontie. Orthodontist Anne Marie Verbeke behandelt een afwijkende tandstand met een beugel, zoals een vaste blokjesbeugel, uitneembare beugel of nachtbeugel.

Een beugel bij kinderen en volwassenen

Orthodontische Praktijk Verbeke Anne Marie is gespecialiseerd in orthodontische behandelingen voor elke leeftijd. Ieder gebit van een kind of volwassene vergt een andere aanpak. Bij kinderen kan de kaakgroei vb. nog aangepast worden of kan de vrijgekomen ruimte bij het wisselen gebruikt worden. Bij volwassenen kan een orthodontische behandeling het hele leven lang!

Moet u een beugel dragen?

Vaak bent u al doorverwezen door uw vaste tandarts. Of u een beugel nodig hebt voor het verplaatsen of rechtzetten van uw tanden en kiezen, hangt van verschillende factoren af, zoals de juiste timing, afhankelijk van de ontwikkeling en de groei van uw mond.

Ondervindt u tandproblemen of tandafwijkingen zoals scheve tanden, tanden die te ver naar voor of naar achter staan, is er te weinig ruimte in uw mond, passen uw kiezen niet goed op elkaar, is de stand van uw tanden of kiezen of de vorm van uw kaak in de loop van de tijd gewijzigd door bepaalde mondgewoonten, hebt u een tand verloren bij een ongeval? Orthodontist Anne Marie Verbeke onderzoekt uw gebit en bepaalt of en hoe u geholpen bent met een beugel. Ook mondhygiëne is cruciaal bij het dragen van een beugel. U krijgt hiervoor in de orthodontische praktijk uitgebreide instructies.

Met een behandelplan helpt Anne Marie Verbeke u om uw tanden mooi recht te krijgen en de gezondheid van uw gebit te verbeteren, met een mooi en duurzaam resultaat. Zo wordt eten, praten en lachen (terug) een plezier.

HEBT U NOOD AAN EEN ORTHODONTISCHE BEHANDELING? NEEM CONTACT OP MET ORTHODONTISCHE PRAKTIJK VERBEKE ANNE MARIE.

bottom of page